اگر قصد آموزش حذف اکانت تلگرام خود را دارید، بدانید که این امکان در خود اپلیکیشن تلگرام وجود ندارد و برای حذف اکانت تلگرام خود باید وارد سایت تلگرام شوید.

آموزش حذف حساب کاربری یا اکانت تلگرام

(Telegram) یک مسنجر پرطرفدار است؛ چرا که اشتراک گذاری فایل‌ها در آن محدودیت نوع ندارد و شما می‌توانید انواع فایل‌های مورد نظر خود را ارسال نمایید. از دیگر مزیت‌های پیام رسان تلگرام این است که امکان ارسال فایل با اندازه یک گیگابایت نیز در آن وجود دارد. اما در صورتی که تصمیم به حذف اکانت تلگرام خود بگیرید، باید بدانید که گزینه حذف حساب کاربری به صورت پیشفرض در مسنجر telegram وجود ندارد و برای حذف اکانت خود باید ابتدا وارد سایت telegram شده و از طریق وب سایت اقدام به حذف حساب کاربری (اکانت) خود نمایید.

مراحل حذف اکانت تلگرام:

در مرحله ی اول با استفاده از آدرس زیر به قسمت حذف حساب کاربری مراجعه نمایید.

https://my.telegram.org/auth?to=deactivate

پس از ورود به وب‌سایت، مانند تصویر زیر شماره موبایل خود را به همراه +۹۸ (کد ایران) وارد کرده و بر روی Next کلیک کنید. (شماره موبایل خود را بدون صفر وارد کنید و بجای صفر، +۹۸ را تایپ کنید).

آموزش حذف حساب کاربری یا اکانت تلگرام

در این مرحله یک رمز عبور به مسنجر تلگرام شما ارسال می گردد؛ که رمز مورد نظر را می‌بایست در کادر  password مرحله‌ی بعد وارد کنید.

آموزش حذف حساب کاربری یا اکانت تلگرام

همانطور که در مرحله‌ی قبل اشاره کردیم، رمز عبور ارسال شده در مسنجر telegram خود را باید در کادر Password وارد کرده و سپس روی گزینه Sign in کلیک کنید.

آموزش حذف حساب کاربری یا اکانت تلگرام

در صفحه جدید بر روی گزینه Deactivate account کلیک کنید.

آموزش تصویری حذف حساب کاربری تلگرام

در مرحله‌ی بعد گزینه Done را انتخاب کنید.

آموزش حذف حساب کاربری یا اکانت تلگرام

در مرحله‌ی آخر یک پنجره برای شما باز خواهد شد که برای غیر فعال کردن اکانت خود باید بر روی گزینه “Yes,delete my account” کلیک کنید.

آموزش تصویری حذف حساب کاربری تلگرام

در صورت موفقیت امیز بودن عملیات حذف اکانت با پیغام زیر مواجعه خواهید شد.

آموزش حذف حساب کاربری یا اکانت تلگرام

اما پس از اینکه اکانت شما به طور کامل حذف شد، پروفایل شما به صورت زیر برای دوستانتان نمایش داده خواهد شد و دیگر اثری از عکس و نام کاربری شما در telegram دوستانتان نخواهد بود. دقت داشته باشید، پیام‌هایی را که از قبل برای دوستان خود ارسال کرده‌اید، برای آن‌ها پاک نخواهد شد.

آموزش تصویری حذف حساب کاربری تلگرام
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خلاصه مطلب
تاریخ انتشار
نویسنده
Ali_JT
امتیاز مطلب
51star1star1star1star1star